Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Spa D'Or

Op slechts vier kilometer van Spa ligt camping Spa d'Or aan de oever van de rivier Wayai. Het is een vlak terrein met een open karakter. Op het campingterrein vindt u een

verwarmd buitenzwembad, met ernaast een gezellige bar en een goed restaurant. U kunt hier ook eenvoudige maaltijden afhalen. Voor de actieve uren heeft de camping een voet- en volleybalveld, jeu de boules banen en een aantal kinderspeeltoestellen. In het hoogseizoen worden regelmatig animatieprogramma's verzorgd. Het natuurpark de Hoge Venen ligt op slechts vijf kilometer van de camping.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 52,00vrije keuze
Op slechts vier kilometer van Spa ligt camping Spa d'Or aan de oever van de rivier Wayai. Het is een vlak terrein met een open karakter. Op het campingterrein vindt u een verwarmd buitenzwembad, met ernaast een gezellige bar en een goed restaurant. U kunt hier ook eenvoudige maaltijden afhalen. Voor de actieve uren heeft de camping een voet- en volleybalveld, jeu de boules banen en een aantal kinderspeeltoestellen. In het hoogseizoen worden regelmatig animatieprogramma's verzorgd. Het natuurpark de Hoge Venen ligt op slechts vijf kilometer van de camping.
 Lees meer bij Vacansoleil