Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Villa Vakantie Green Garden

Deze zeer comfortabele villa is rustig en vrij gelegen in een klein pittoresk dorpje ongeveer 15 kilometer ten oosten van Malmédy. Eenmaal in uw vakantievilla aangekomen zal de inrichting u zeker bekoren.

In het park, met veel zorg aangelegd, kunt u zich in alle rust ontspannen of diverse activiteiten in familieverband uitoefenen. Binnen is het bijzonder aangenaam. Een sfeervol interieur en een goed doordachte kamerindeling met enerzijds grote gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer en de keuken en anderzijds kleinere ruimtes zoals de bar. Tevens beschikt u over een overdekt zwembad, hamman en sauna. Met oog voor detail: een perfect uitgeruste keuken en geschakelde badkamers voor elke slaapkamer. U zult zeker gecharmeerd worden door zoveel faciliteiten en de zeer persoonlijke ontvangst. Begrijpelijk dat de eigenaar vraagt om met respect met deze woning om te gaan teneinde steeds dezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Villa Vakantie Green Garden in Amel, Belgische Ardennen, België. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Deze zeer comfortabele villa is rustig en vrij gelegen in een klein pittoresk dorpje ongeveer 15 kilometer ten oosten van Malmédy. Eenmaal in uw vakantievilla aangekomen zal de inrichting u zeker bekoren. In het park, met veel zorg aangelegd, kunt u zich in alle rust ontspannen of diverse activiteiten in familieverband uitoefenen. Binnen is het bijzonder aangenaam. Een sfeervol interieur en een goed doordachte kamerindeling met enerzijds grote gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer en de keuken en anderzijds kleinere ruimtes zoals de bar. Tevens beschikt u over een overdekt zwembad, hamman en sauna. Met oog voor detail: een perfect uitgeruste keuken en geschakelde badkamers voor elke slaapkamer. U zult zeker gecharmeerd worden door zoveel faciliteiten en de zeer persoonlijke ontvangst. Begrijpelijk dat de eigenaar vraagt om met respect met deze woning om te gaan teneinde steeds dezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen.
 Bekijk meer vakanties bij Vacanceselect