Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Maison La Rotonde

Deze vakantiewoning is schitterend gelegen en biedt onderdak aan maar liefst 12 personen. Leuk om met de hele familie naar toe te gaan en eens heerlijk uit te rusten. Lekker luieren aan

de rand van het zwembad (toeslag ter plaatse € 30,- per dag) of als het weer iets minder is, gebruik te maken van uw eigen sauna. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich uitleven op de speeltoestellen in de tuin. Vanaf uw terras, met barbecue, heeft u een schitterend uitzicht op de omgeving, wat wil een mens nog meer.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 419,154 dagen
Deze vakantiewoning is schitterend gelegen en biedt onderdak aan maar liefst 12 personen. Leuk om met de hele familie naar toe te gaan en eens heerlijk uit te rusten. Lekker luieren aan de rand van het zwembad (toeslag ter plaatse € 30,- per dag) of als het weer iets minder is, gebruik te maken van uw eigen sauna. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich uitleven op de speeltoestellen in de tuin. Vanaf uw terras, met barbecue, heeft u een schitterend uitzicht op de omgeving, wat wil een mens nog meer.
 Lees meer bij Vacanceselect