Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiepark Waulsort

Dit kleinschalige vakantiepark is prima gesitueerd bovenop de rotsen van de Maasvallei. Waulsort is bij uitstek geschikt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustig vakantieadres op korte afstand van de

citadel van Dinant, Rochefort en de grotten van Han. Het park beschikt over een zwembad. En als u achter het park het paadje door het bos volgt komt u op een verborgen plek vanwaar u een prachtig uitzicht over de Maas heeft. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te kajakken, mountainbiken, wandelen of rots te klimmen. U heeft als gast van Waulsort tevens toegang tot Domaine du Bonsoy aan de overkant van de Maas (gratis toegang tot het openlucht zwembad, mogelijkheden van mini-golf, tennis, overdekte speeltuin, animatieprogramma in juli en augustus).

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 130,298 dagen
Dit kleinschalige vakantiepark is prima gesitueerd bovenop de rotsen van de Maasvallei. Waulsort is bij uitstek geschikt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustig vakantieadres op korte afstand van de citadel van Dinant, Rochefort en de grotten van Han. Het park beschikt over een zwembad. En als u achter het park het paadje door het bos volgt komt u op een verborgen plek vanwaar u een prachtig uitzicht over de Maas heeft. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te kajakken, mountainbiken, wandelen of rots te klimmen. U heeft als gast van Waulsort tevens toegang tot Domaine du Bonsoy aan de overkant van de Maas (gratis toegang tot het openlucht zwembad, mogelijkheden van mini-golf, tennis, overdekte speeltuin, animatieprogramma in juli en augustus).
 Lees meer bij Vacanceselect