Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Camping Bleialf

De gezellige camping Bleialf is mooi aan de bosrand gelegen aan de rand van het centrum van Bleialf in de mooie Eifel net over de grens in Duitsland. Een zeer kindvriendelijk aanbod!

Camping Bleialf heeft een zeer kindvriendelijk aanbod door het mooie verwarmde binnenbad met watermassage, het verwarmde buitenkinderbad, de 22 meter lange waterglijbaan, het babypakket en tal van speeltoestellen. De ligging is rustig en kinderen kunnen zich hier naar hartelust uitleven. De camping wordt door een enthousiaste Nederlandse familie geleid (geen taalproblemen dus!). U kunt lekker eten in het restaurant, waar tevens een gezellige bar is. In de omgeving Voor de liefhebbers zijn er in de directe omgeving van de camping perfecte wandel- en mountainbikemogelijkheden. Dit is hét adres voor een gezellige, ongecompliceerde vakantie Vacanceselect.nl tip: bezoek ook Trier en de Moezel. Wij wensen u een prettig verblijf op camping Bleialf!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (3)
  • Beschrijvingen (4)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 181,808 dagen
SuncampsZie site aanbiedern.o.t.k.vrije keuze
VacansoleilZie site aanbieder€ 18,00vrije keuze
Camping Bleialf ligt op het drielandenpunt ‘Schneifel’, Belgische Ardennen en Luxemburg. De kindervriendelijke camping wordt omgeven door veel natuurschoon....
 Bekijk meer vakanties bij Suncamp
Camping Bleialf ligt op het drielandenpunt ‘Schneifel’, Belgische Ardennen en Luxemburg. De kindervriendelijke camping wordt omgeven door veel natuurschoon....
 Lees meer bij Suncamps
De gezellige camping Bleialf is mooi aan de bosrand gelegen aan de rand van het centrum van Bleialf in de mooie Eifel net over de grens in Duitsland. Een zeer kindvriendelijk aanbod! Camping Bleialf heeft een zeer kindvriendelijk aanbod door het mooie verwarmde binnenbad met watermassage, het verwarmde buitenkinderbad, de 22 meter lange waterglijbaan, het babypakket en tal van speeltoestellen. De ligging is rustig en kinderen kunnen zich hier naar hartelust uitleven. De camping wordt door een enthousiaste Nederlandse familie geleid (geen taalproblemen dus!). U kunt lekker eten in het restaurant, waar tevens een gezellige bar is. In de omgeving Voor de liefhebbers zijn er in de directe omgeving van de camping perfecte wandel- en mountainbikemogelijkheden. Dit is hét adres voor een gezellige, ongecompliceerde vakantie Vacanceselect.nl tip: bezoek ook Trier en de Moezel. Wij wensen u een prettig verblijf op camping Bleialf!
 Lees meer bij Vacanceselect
Een kleine, zeer goed verzorgde camping, midden in het bosrijke en heuvelachtige landschap van de Eifel. Het terrein is vrij vlak en rijkelijk voorzien van gras. Voor de winkels in het dorp Bleialf hoeft u slechts 200 meter te lopen. De camping heeft ruime, comfortabele plaatsen en een mooi overdekt zwembad. Voorts een mooi kinderspeelterrein met veel leuke speeltoestellen, een gezellig restaurant, een bar met knusse zitjes, en een activiteitenzaal waar van alles wordt georganiseerd.
 Lees meer bij Vacansoleil