Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Ferienhaus Die Alte Mühle

Heerlijk, super rustig gelegen, midden in de pure natuur. U heeft hier een schitterend uitzicht op de bergwereld van het zuidelijke Zwarte Woud. Volop privacy op deze locatie Bij helder weer kunt

u zelfs de Vogezen in Frankrijk zien. Er zijn geen huizen rondom buiten de boerderij van de eigenaar die op circa 200 meter van het vakantiehuisje, gelegen is. Het vakantiehuisje is goed en karakteristiek ingericht. Absolute rust, grote velden en het uitzicht maken deze locatie een waar vakantieparadijs.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 255,798 dagen
Heerlijk, super rustig gelegen, midden in de pure natuur. U heeft hier een schitterend uitzicht op de bergwereld van het zuidelijke Zwarte Woud. Volop privacy op deze locatie Bij helder weer kunt u zelfs de Vogezen in Frankrijk zien. Er zijn geen huizen rondom buiten de boerderij van de eigenaar die op circa 200 meter van het vakantiehuisje, gelegen is. Het vakantiehuisje is goed en karakteristiek ingericht. Absolute rust, grote velden en het uitzicht maken deze locatie een waar vakantieparadijs.
 Lees meer bij Vacanceselect