Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Alpen (12)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Belmont Tramonet? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Belmont Tramonet. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Belmont Tramonet. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Belmont Tramonet

3 Lacs, Les

Frankrijk Alpen Belmont Tramonet

Niet ver van de eerste bergen (maar met een mooi uitzicht erop) ligt camping Les 3 Lacs, een sfeervolle kleine camping met veel groen, onder Nederlandse leiding. Vooral de wat jongere kinderen

hebben hier een geweldige vakantie. In de oude boerenschuur kunnen ze heerlijk ravotten, klauteren, jeu de boulen en pingpongen, terwijl de ouders op het naastgelegen terras van een koel drankje genieten. Er stromen twee kleine riviertjes langs het campingterrein, waarop een kanotocht kan worden gemaakt. De camping heeft een eigen zwembad met apart kinderbad, en het strand van het Lac d'Aiguebelette is maar een paar kilometer verderop.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 23,00