Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Aluna Vacances

Een camping die na het seizoen 2006 volledig vernieuwd is. Dat geldt niet alleen voor de stacaravans met luxe houten veranda. Er is bijvoorbeeld een schitterend animatie theater, waar allerlei shows worden

gegeven. Heel veel aandacht is er voor de jonge gasten, die in het theater helemaal hun draai vinden. Onder de aantrekkelijke voorzieningen valt ook het riante zwembadcomplex met meerdere baden, vijf spannende waterglijbanen, jacuzzi en een kinderbad. Er is een prachtig restaurant met een bar gebouwd, van waaruit u een mooi uitzicht heeft over de vallei. Er is ook nog de geluidsdichte discotheek voor de oudere jeugd en iedereen die 's avonds nog wat energie over heeft.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (3)
  • Beschrijvingen (3)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 367,608 dagen
SuncampsZie site aanbiedern.o.t.k.vrije keuze
VacansoleilZie site aanbieder€ 52,00vrije keuze
Een camping die na het seizoen 2006 volledig vernieuwd is. Dat geldt niet alleen voor de stacaravans met luxe houten veranda. Er is bijvoorbeeld een schitterend animatie theater, waar allerlei shows worden gegeven. Heel veel aandacht is er voor de jonge gasten, die in het theater helemaal hun draai vinden. Onder de aantrekkelijke voorzieningen valt ook het riante zwembadcomplex met meerdere baden, vijf spannende waterglijbanen, jacuzzi en een kinderbad. Er is een prachtig restaurant met een bar gebouwd, van waaruit u een mooi uitzicht heeft over de vallei. Er is ook nog de geluidsdichte discotheek voor de oudere jeugd en iedereen die 's avonds nog wat energie over heeft.
 Lees meer bij Vacansoleil
In het hart van de zuidelijke Ardèche ontdekt u Aluna Vacances, een bijzondere camping die na het seizoen 2006 volledig vernieuwd is, met een schitterend zwembadcomplex geheel in Japanse stijl met meerdere baden, waterglijbanen, watervallen, bubbelbaden, verwarmde bassins, jacuzzi en kinderbad. Kortom, puur waterplezier! Het restaurant waar u zult genieten van het adembenemde uitzicht is tevens net gebouwd. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zorgt het nieuwe animatie theater voor vele spectaculaire shows en voor wie er nog energie over heeft is er een geluidsdichte discotheek. De camping biedt alle comfort voor een onvergetelijke vakantie en dit op steenworp afstand van alle bezienswaardigheden van de Ardèche. Ruoms, waarvan het centrum zich op nog geen 2 km van de camping bevindt, is een gezellig en levendig dorpje. Dit is de perfecte camping voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!
 Lees meer bij Vacanceselect
Midden in de zuidelijke Ardèche met haar rivierkloven (gorges), streek van vele water- en natuursporten, ligt het camping Aluna Vacanses. Een mooie groene omgeving midden tussen...
 Lees meer bij Suncamps