Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Champagne (4)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Champagne? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Champagne. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Champagne. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Champagne

Les Sources Du Lac

Frankrijk Champagne Exclaron

Een mooie, moderne camping op een vlak terrein aan het meer van Der-Chantecoq, met een directe toegang tot het zandstrand. Ook direct te bereiken: een prima visplekje voor als u even in

alle rust wilt genieten van de natuur. De camping is wat kleiner dan camping Presqu'île de Champaubert op het schiereilandje aan de overkant. Er is een leuke bar en een goed restaurant, een zwembad en een zaal voor allerlei animatie voor als de zon even verstek laat gaan. Heel apart is dat u naast gewone fietsen ook een elektrische fiets kunt huren voor een zoevend (en heerlijk relaxed) ritje langs het meer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 39,00

La Presqu'ile De Champaubert

Frankrijk Champagne Braucourt

Op het puntje van het schiereiland van Champaubert ligt een leuke, gezellige camping. Een mooie viersterren camping, en wat groter dan camping Les Sources du Lac aan de noord-oostzijde van hetzelfde meer.

Vooral liefhebbers van zeilen zullen zich hier thuis voelen. De camping is groen, modern en gezellig. In de speeltuin kunnen de kinderen heerlijk ravotten. Volleyballen, tennissen, ping pongen, fietsen, wandelen of met de kinderen naar het eigen zandstrand op een meter of vijftig van de camping - het kan hier allemaal. Vergeet de bootjes voor de kids niet. Vanaf het restaurant van de camping heeft u een mooi plekje om ze in de gaten te houden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Forge De Sainte Marie, La

Frankrijk Champagne Thonnance les Moulins

Rond een gerenoveerde 300 jaar oude smederij is onder Nederlands/Engelse leiding een bijzonder sfeervolle camping ontstaan. In de oude fabriekshal is nu een heel fraai zwembad aangelegd, met een apart kinderbad. De

oude natuurstenen gebouwen zorgen voor een aparte sfeer op deze verzorgde camping. Dwars door het terrein loopt het riviertje Rongeant, en als u graag op forel vist zit u hier wel goed. Tussen de oude smederij en het restaurant verbreedt het riviertje zich tot een meertje. Vanaf het terras voor het restaurant heeft u hier een mooi uitzicht op. Regelmatig worden er allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals spellen en tractorritten langs de rivier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 32,00

Croix D'Arles, La

Frankrijk Champagne Bourg

Op slechts tien kilometer van de autosnelweg A 31 ligt camping La Croix d'Arles, ideaal voor een tussenstop op weg naar het zuiden. Maar waarom zou u zo ver rijden? Op deze

camping vindt u eenvoudige, maar zeer verzorgde faciliteiten. Er is een netjes onderhouden zwembad, een minigolfbaan en een kleine bar met restaurant bij de ingang van de camping. De bomen zorgen voor voldoende schaduw. Ten westen van de camping kunt u in het mooie Fôret d'Arc schitterende wandeltochten maken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 18,00