Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Palmyre Loisirs

Palmyre Loisirs is een bestemming voor wie een grote camping zoekt met een heleboel vermaak. Nou, dat zit wel goed op deze camping, waar werkelijk alle activiteiten mogelijk zijn die u maar

kunt verzinnen. Dus kunt u meedoen met allerlei sporttoernooien, actief aan waterrecreatie deelnemen of lekker moe worden bij één van de vele speel- en spelmogelijkheden. Als u dan nog fut over heeft voor de avond, kunt u zich vermaken bij één van de vele muziekvoorstellingen, soirées, barbecuefeesten, cabaret, circusvoorstellingen, karaoke of disco shows. Voor actieve kinderen is er evenveel vermaak.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 33,00vrije keuze
Palmyre Loisirs is een bestemming voor wie een grote camping zoekt met een heleboel vermaak. Nou, dat zit wel goed op deze camping, waar werkelijk alle activiteiten mogelijk zijn die u maar kunt verzinnen. Dus kunt u meedoen met allerlei sporttoernooien, actief aan waterrecreatie deelnemen of lekker moe worden bij één van de vele speel- en spelmogelijkheden. Als u dan nog fut over heeft voor de avond, kunt u zich vermaken bij één van de vele muziekvoorstellingen, soirées, barbecuefeesten, cabaret, circusvoorstellingen, karaoke of disco shows. Voor actieve kinderen is er evenveel vermaak.
 Lees meer bij Vacansoleil