Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Les Charmettes

Als uw kinderen op een waterparadijs met alle toeters en bellen vallen, nou dan zitten ze op deze camping wel goed. Buitenbaden met glijbanen, watervallen en een 'aqua-station' voor de jongere kids.

En binnen is er ook nog een fors zwembad met kinderbad en jacuzzi. Dat houdt ze de hele dag wel bezig. En toch is er nog veel meer op deze familiecamping te doen: sporttoernooien met voetbal, volleybal, tennis, pétanque en zelfs boogschieten. Voor de kleintjes is er een aparte miniclub en een leuke speeltuin. Er is ook een evenementenruimte voor de jeugd en 's avonds is er disco, dansen en karaoke. Wat denkt u: willen uw kinderen hier wel naar toe?

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Les Charmettes in Les Mathes, Charente Maritime, Frankrijk. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Als uw kinderen op een waterparadijs met alle toeters en bellen vallen, nou dan zitten ze op deze camping wel goed. Buitenbaden met glijbanen, watervallen en een 'aqua-station' voor de jongere kids. En binnen is er ook nog een fors zwembad met kinderbad en jacuzzi. Dat houdt ze de hele dag wel bezig. En toch is er nog veel meer op deze familiecamping te doen: sporttoernooien met voetbal, volleybal, tennis, pétanque en zelfs boogschieten. Voor de kleintjes is er een aparte miniclub en een leuke speeltuin. Er is ook een evenementenruimte voor de jeugd en 's avonds is er disco, dansen en karaoke. Wat denkt u: willen uw kinderen hier wel naar toe?
 Bekijk meer vakanties bij Vacansoleil