Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Domaine D'Oléron

Het Ile d'Oléron is een eiland voor de Franse westkust met een vaste oeververbinding, dus u rijdt gewoon over een brug het eiland op. Camping Domaine d'Oléron ligt centraal op het eiland.

Vanaf de camping kunt u via een weg langs het bos het zandstrand aan de rustige oostkant bereiken. De fietspaden op het eiland zijn vlak genoeg om met kinderen te fietsen. De camping zelf heeft een mooi zwembad met glijbanen. De vlakke kampeerplaatsen zijn met vrolijke heggetjes van elkaar gescheiden.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Domaine D'Oléron in St Georges D'Oléron, Charente Maritime, Frankrijk. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Het Ile d'Oléron is een eiland voor de Franse westkust met een vaste oeververbinding, dus u rijdt gewoon over een brug het eiland op. Camping Domaine d'Oléron ligt centraal op het eiland. Vanaf de camping kunt u via een weg langs het bos het zandstrand aan de rustige oostkant bereiken. De fietspaden op het eiland zijn vlak genoeg om met kinderen te fietsen. De camping zelf heeft een mooi zwembad met glijbanen. De vlakke kampeerplaatsen zijn met vrolijke heggetjes van elkaar gescheiden.
 Bekijk meer vakanties bij Vacansoleil