Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Domaine Des Naïades

In de Golfe de St. Tropez vindt u Domaine des Naïades, een vakantieplek voor het hele gezin gelegen tussen pijnbomen en eiken aan de zonovergoten Côte d’Azur Het domein van 27 hectare

biedt u een uitgebreid scala aan faciliteiten met als topper het schitterende waterparadijs met het olympische zwembad dat in het voor- en naseizoen verwarmd wordt, de spannende waterglijbanen van 75 meter lang en een kinderbad voor de allerkleinsten. De camping beschikt tevens over een uitstekend restaurant, een winkeltje, wasserette, internetmogelijkheden met de WiFi dekking en nog een scala aan faciliteiten voor een heerlijke vakantie. De camping ligt vlakbij de fijne zandstranden zodat watersportliefhebbers hier hun hart kunnen ophalen met bijvoorbeeld diepzeeduiken en windsurfen. 's Avonds kunt u zich vermaken in het bruisende nachtleven van Port Grimaud en Saint Tropez, gelegen op een steenworp afstand. Kortom, Domaine des Naïades is een uitstekende camping voor een heerlijke vakantie onder de zon!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (3)
  • Beschrijvingen (3)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 454,508 dagen
SuncampsZie site aanbiedern.o.t.k.vrije keuze
VacansoleilZie site aanbieder€ 49,00vrije keuze
In de Golfe de St. Tropez vindt u Domaine des Naïades, een vakantieplek voor het hele gezin gelegen tussen pijnbomen en eiken aan de zonovergoten Côte d’Azur Het domein van 27 hectare biedt u een uitgebreid scala aan faciliteiten met als topper het schitterende waterparadijs met het olympische zwembad dat in het voor- en naseizoen verwarmd wordt, de spannende waterglijbanen van 75 meter lang en een kinderbad voor de allerkleinsten. De camping beschikt tevens over een uitstekend restaurant, een winkeltje, wasserette, internetmogelijkheden met de WiFi dekking en nog een scala aan faciliteiten voor een heerlijke vakantie. De camping ligt vlakbij de fijne zandstranden zodat watersportliefhebbers hier hun hart kunnen ophalen met bijvoorbeeld diepzeeduiken en windsurfen. 's Avonds kunt u zich vermaken in het bruisende nachtleven van Port Grimaud en Saint Tropez, gelegen op een steenworp afstand. Kortom, Domaine des Naïades is een uitstekende camping voor een heerlijke vakantie onder de zon!
 Lees meer bij Vacanceselect
Op slag verliefd op deze camping, prachtig gelegen aan een van de beroemdste baaien van de wereld: de baai van St. Tropez! Koester u in de gezellige sfeer van camping Domaine des...
 Lees meer bij Suncamps
Topcamping aan de baai van Saint Tropez met het strand op loopafstand. Groot Olympisch zwembad, luxe faciliteiten en leuke animatie. Levendige kust, schitterend binnenland.
 Lees meer bij Vacansoleil