Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Cigales, Les

Vlakbij de monding van de Siagne ligt deze kleine, maar van alle gemakken voorziene camping. Op dit sfeervolle terrein met voldoende schaduw vindt u een restaurant en een gezellige bar. Het speels

gevormde zwembad heeft door de rotsen, waterval en sierpalmen een tropische sfeer. Aan de overkant van de weg, op ongeveer 800 meter afstand, is een mooi zandstrand voor de luie momenten. U zit hier op ongeveer 9 kilometer van het centrum van Cannes, en naar de terrasjes van Mandelieu La Napoule is het zelfs makkelijk te lopen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 58,00vrije keuze
Vlakbij de monding van de Siagne ligt deze kleine, maar van alle gemakken voorziene camping. Op dit sfeervolle terrein met voldoende schaduw vindt u een restaurant en een gezellige bar. Het speels gevormde zwembad heeft door de rotsen, waterval en sierpalmen een tropische sfeer. Aan de overkant van de weg, op ongeveer 800 meter afstand, is een mooi zandstrand voor de luie momenten. U zit hier op ongeveer 9 kilometer van het centrum van Cannes, en naar de terrasjes van Mandelieu La Napoule is het zelfs makkelijk te lopen.
 Lees meer bij Vacansoleil