Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

L'Escapade

l'Escapade is een leuke camping met een frisse uitstraling, op ongeveer acht kilometer van Bergerac. Aan alles is te zien dat de enthousiaste eigenaars jonge mensen zijn, die voor een camping met

veel sfeer hebben gezorgd. Gezinnen met kinderen voelen zich hier helemaal thuis. Er is een mooi restaurant, een leuke bar, een goed gesorteerde winkel, een speelveld voor voetbal en volleybal, trampolines en natuurlijk een geweldig zwemparadijs met watervallen en glijbanen. Populair zijn ook de (gratis) ritjes met de camping-ezels voor kinderen tot een jaar of tien. Even verderop kan ook worden paard gereden, en kunt u vissen of een kano huren.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 40,00vrije keuze
L'Escapade is een leuke camping met een frisse uitstraling, op ongeveer acht kilometer van Bergerac. Aan alles is te zien dat de enthousiaste eigenaars jonge mensen zijn, die voor een camping met veel sfeer hebben gezorgd. Gezinnen met kinderen voelen zich hier helemaal thuis. Er is een mooi restaurant, een leuke bar, een goed gesorteerde winkel, een speelveld voor voetbal en volleybal, trampolines en natuurlijk een geweldig zwemparadijs met watervallen en glijbanen. Populair zijn ook de (gratis) ritjes met de camping-ezels voor kinderen tot een jaar of tien. Even verderop kan ook worden paard gereden, en kunt u vissen of een kano huren.
 Lees meer bij Vacansoleil