Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Pins, Les

Er zijn meer campings met de naam Les Pins, maar er zijn er maar weinig waar de pijnbomen ook werkelijk zo mooi zijn als op deze lekker centraal gelegen camping onder enthousiaste

leiding. De natuur is in deze omgeving nog heel ongerept. Gelukkig heeft men hier bij de opzet van de camping rekening mee gehouden. Het ziet er speels, royaal en gezellig uit. Het receptiegebouwtje zou zomaar in een sprookjesbos kunnen staan. Hoewel de camping niet echt groot is, is er ruim plaats voor veel faciliteiten, waaronder een sfeervol restaurant en een fraai aangelegd zwembadcomplex met glijbanen. Een leuke, sfeervolle camping.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 49,00vrije keuze
Er zijn meer campings met de naam Les Pins, maar er zijn er maar weinig waar de pijnbomen ook werkelijk zo mooi zijn als op deze lekker centraal gelegen camping onder enthousiaste leiding. De natuur is in deze omgeving nog heel ongerept. Gelukkig heeft men hier bij de opzet van de camping rekening mee gehouden. Het ziet er speels, royaal en gezellig uit. Het receptiegebouwtje zou zomaar in een sprookjesbos kunnen staan. Hoewel de camping niet echt groot is, is er ruim plaats voor veel faciliteiten, waaronder een sfeervol restaurant en een fraai aangelegd zwembadcomplex met glijbanen. Een leuke, sfeervolle camping.
 Lees meer bij Vacansoleil