Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Fayolan, Le

Aan de rand van het meer van Clairvaux ligt camping Fayolan, een luxe camping met een eigen strand en heerlijke zwembaden. Heel fraai is onder meer het 'Espace aquatique' met een overdekt

zwemgedeelte, een waterglijbaan, een sauna en een massageruimte. In het meer kan ook worden gezwommen, of een (zeil)bootje worden gehuurd. Er heerst een vrolijk sfeertje op deze camping, met een speciaal bosgedeelte, een terrasdeel en een zone bij het meer. Op het evenementenplein is altijd van alles te doen. In het zwembad zijn de wekelijkse waterspelen erg populair, met estafette en waterpolo wedstrijden. Natuurlijk is er een heerlijk restaurant, een snackbar, een winkel en een disco. Prima familiecamping.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 16,00vrije keuze
Aan de rand van het meer van Clairvaux ligt camping Fayolan, een luxe camping met een eigen strand en heerlijke zwembaden. Heel fraai is onder meer het 'Espace aquatique' met een overdekt zwemgedeelte, een waterglijbaan, een sauna en een massageruimte. In het meer kan ook worden gezwommen, of een (zeil)bootje worden gehuurd. Er heerst een vrolijk sfeertje op deze camping, met een speciaal bosgedeelte, een terrasdeel en een zone bij het meer. Op het evenementenplein is altijd van alles te doen. In het zwembad zijn de wekelijkse waterspelen erg populair, met estafette en waterpolo wedstrijden. Natuurlijk is er een heerlijk restaurant, een snackbar, een winkel en een disco. Prima familiecamping.
 Lees meer bij Vacansoleil