Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Camping Les Mouettes

Camping Les Mouettes ligt ongeveer 150 meter van het strand en de krijtrotsen van Normandië en maar een 500 kilometer van Nederland. De plaatsen zijn ruim en het nieuwe zwembad en kinderbad

maken dit terrein compleet. Daarnaast zijn de stacaravans van Camp2Relax geheel nieuw geplaatst. De gastvrije beheerders doen er alles aan om uw vakantie tot een succes te maken. In het hoogseizoen worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de kinderclub en de bovenzaal waar af en toe films worden vertoond. Het pittoreske dorpje Veules Les Roses ligt niet ver van de camping. Hier zijn een aantal gezellige restaurantjes te vinden en een kleine boulevard. Het dorp is al het ware ingesloten door de krijtrotsen. Dieppe ligt op 24 kilometer en het sfeervolle plaatje Saint Valery-sur-Caux maar op 6 kilometer van de camping. Iets verder treft u Fécamp aan. Een uitstapje langs het riviertje de Durdent is zeker aan te bevelen. Rouen is een prachtige stad met veel historische gebouwen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (2)
  • Beschrijvingen (3)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 269,098 dagen
SuncampsZie site aanbiedern.o.t.k.vrije keuze
Aan de mooie westkust van Frankrijk vindt u Camping Les Mouettes, gelegen in het pittoreske dorpje Veules-les-Roses....
 Bekijk meer vakanties bij Suncamp
Aan de mooie westkust van Frankrijk vindt u Camping Les Mouettes, gelegen in het pittoreske dorpje Veules-les-Roses....
 Lees meer bij Suncamps
Camping Les Mouettes ligt ongeveer 150 meter van het strand en de krijtrotsen van Normandië en maar een 500 kilometer van Nederland. De plaatsen zijn ruim en het nieuwe zwembad en kinderbad maken dit terrein compleet. Daarnaast zijn de stacaravans van Camp2Relax geheel nieuw geplaatst. De gastvrije beheerders doen er alles aan om uw vakantie tot een succes te maken. In het hoogseizoen worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de kinderclub en de bovenzaal waar af en toe films worden vertoond. Het pittoreske dorpje Veules Les Roses ligt niet ver van de camping. Hier zijn een aantal gezellige restaurantjes te vinden en een kleine boulevard. Het dorp is al het ware ingesloten door de krijtrotsen. Dieppe ligt op 24 kilometer en het sfeervolle plaatje Saint Valery-sur-Caux maar op 6 kilometer van de camping. Iets verder treft u Fécamp aan. Een uitstapje langs het riviertje de Durdent is zeker aan te bevelen. Rouen is een prachtige stad met veel historische gebouwen.
 Lees meer bij Vacanceselect