Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Parijs (6)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Hermé Gouiax? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Hermé Gouiax. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Hermé Gouiax. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Hermé Gouiax

Les Prés De La Fontaine

Frankrijk Parijs Hermé Gouiax

De zwanen staan niet alleen centraal in het logo van de camping, ze behoren ook tot de vaste bewoners. Geef ze eens ongelijk: de camping ligt tussen drie fraaie meren die ooit

zijn ontstaan in het stroomgebied van de nabijgelegen Seine. De vissers vinden er een ideale visplek en de joggers en fietsers een gezonde sport-omgeving. Eén van de meren is speciaal om in te zwemmen, en daarvoor wordt het elk jaar volledig schoongemaakt en ververst. De zwanen komen ook terug in de naam van het restaurant met bar en snack: 'Le Cygne'. Het gebouw is mooi gerenoveerd en biedt buiten op het terras een gezellig zitje. Aan de kleintjes is natuurlijk ook gedacht, en voor de 'bouleurs' is er elke zaterdagmiddag het grote pétanque tournooi.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen