Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Sainte Baume, La

De naam van deze camping is geleend van de bergrug die Nans-les-Pins van de kust scheidt, met bergen van soms meer dan 1000 meter hoog. Het is goed toeven op deze veelzijdige,

zeer luxe camping, waarbij naast actie ook ruimte is voor rust. Voor de kinderen is er speelplezier in overvloed. De jongsten hebben hun speeltuin en als het daar te warm wordt kunnen ze afkoelen in hun eigen kleuterbad. De wat oudere kinderen (en hun ouders!) vermaken zich ook in één van de andere zwembaden met glijbanen, de jacuzzi, het solarium of gewoon lekker lui in een ligstoel met een boek. Sportief zijn kan op veel fronten: tennis, beach volleybal, boogschieten of pétanque, en 's avonds natuurlijk lekker kicken in de disco.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 43,00vrije keuze
De naam van deze camping is geleend van de bergrug die Nans-les-Pins van de kust scheidt, met bergen van soms meer dan 1000 meter hoog. Het is goed toeven op deze veelzijdige, zeer luxe camping, waarbij naast actie ook ruimte is voor rust. Voor de kinderen is er speelplezier in overvloed. De jongsten hebben hun speeltuin en als het daar te warm wordt kunnen ze afkoelen in hun eigen kleuterbad. De wat oudere kinderen (en hun ouders!) vermaken zich ook in één van de andere zwembaden met glijbanen, de jacuzzi, het solarium of gewoon lekker lui in een ligstoel met een boek. Sportief zijn kan op veel fronten: tennis, beach volleybal, boogschieten of pétanque, en 's avonds natuurlijk lekker kicken in de disco.
 Lees meer bij Vacansoleil