Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Provence (94)
Plaatsen
Rousset (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Rousset? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Rousset. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Rousset. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Rousset

Village Le Rousset

Frankrijk Provence Rousset

Village Le Rousset bevindt zich op het bedrijventerrein Le Rousset naast Aix-en-Provence en ideaal gelegen om de Provence te ontdekken met het hele gezin. Village Le Rousset bestaat uit 70 appartementen en

70 geschakelde huisjes die een geheel vormen. Allen zijn heel smaakvol en modern ingericht. Het zwembad in de tuin ligt centraal op het complex. Ook kunt u gebruik maken van de fitnesstoestellen in een speciale ruimte. Op ongeveer 100 meter is een supermarkt en op 200 meter zijn restaurants. Village Le Rousset ligt op maar 2 km van het centrum van Rousset en 10 km van Aix-en-Provence. Dé ideale uitvalsbasis voor dagtochten of eens gezellig te winkelen in Aix-en-Provence, de stad met de duizend fonteinen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen