Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Tamaris Plage

Een vrij kleine, beschut gelegen camping direct achter de duinenrij van het Plage de Mayarco. U loopt er zo naartoe, dus het vervoer van de surfplank naar de uitnodigende golven kan geen

probleem zijn. De zandstranden ten zuiden van Biarritz liggen in mooie baaien en worden beschut door rotspartijen. De naastgelegen stranden van Lafitenia en Senix zijn ook gemakkelijk bereikbaar. De camping ligt op een heuvelachtig terrein in de duinen en biedt vooral jonge gezinnen een heerlijke vakantie. Er is een verwarmd zwembad, een TV zaaltje en een speelveld voor de kinderen. De fitness ruimte met o.a. sauna en hammam is voor personen boven 18 jaar.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 45,00vrije keuze
Een vrij kleine, beschut gelegen camping direct achter de duinenrij van het Plage de Mayarco. U loopt er zo naartoe, dus het vervoer van de surfplank naar de uitnodigende golven kan geen probleem zijn. De zandstranden ten zuiden van Biarritz liggen in mooie baaien en worden beschut door rotspartijen. De naastgelegen stranden van Lafitenia en Senix zijn ook gemakkelijk bereikbaar. De camping ligt op een heuvelachtig terrein in de duinen en biedt vooral jonge gezinnen een heerlijke vakantie. Er is een verwarmd zwembad, een TV zaaltje en een speelveld voor de kinderen. De fitness ruimte met o.a. sauna en hammam is voor personen boven 18 jaar.
 Lees meer bij Vacansoleil