Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Roussillon (28)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Canet Plage? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Canet Plage. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Canet Plage. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Canet Plage

Mar Estang

Frankrijk Roussillon Canet Plage

De ruime camping Mar Estang ligt vlak achter het strand en biedt alle soorten van luxe en comfort. U kunt door een tunneltje rechtstreeks het strand op lopen naar de eigen Beachclub

van de camping. Het zwembadcomplex is een waar paradijs met verschillende baden en twee jacuzzi's. Boven op de glijbaan heeft u een mooi uitzicht over de camping en de omgeving. Wie sportief wil zijn, kan op de tennisbaan of in het fitnesscentrum terecht. Ook de voetbal- en volleybaltoernooien zijn erg populair. Er is een mooi restaurant, een comfortabele bar en een goede discotheek voor wie 's avonds nog even voluit wil gaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 16,00