Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Les Chalets De La Vigotte

Op een zeer mooi gesitueerd plekje in de Vogezen, op 6 km van Remiremont, staan een tiental chalets met een werkelijk adembenemend uitzicht op de bergen en op de ca. 400 m

verder gelegen vis- en zwemmeertjes. In het ernaast gelegen bos vindt u diverse uitgestippelde wandelroutes. De chalets zijn netjes ingericht, ruim van opzet en bieden voldoende privacy. Op het terrein zijn diverse spelen voor de kinderen waaronder een zandbak, schommels en een tafeltennistafel (zelf batjes en balletjes meenemen). Tevens is er een restaurant/bar, een manege, een tennisbaan (gratis), een volleybal- en badmintonterrein en kunt u fietsen huren. In de nabijgelegen meertjes kunt u heerlijk zwemmen. In de winter kunt u hier terecht: de langlaufloipen beginnen voor de deur!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 323,208 dagen
Op een zeer mooi gesitueerd plekje in de Vogezen, op 6 km van Remiremont, staan een tiental chalets met een werkelijk adembenemend uitzicht op de bergen en op de ca. 400 m verder gelegen vis- en zwemmeertjes. In het ernaast gelegen bos vindt u diverse uitgestippelde wandelroutes. De chalets zijn netjes ingericht, ruim van opzet en bieden voldoende privacy. Op het terrein zijn diverse spelen voor de kinderen waaronder een zandbak, schommels en een tafeltennistafel (zelf batjes en balletjes meenemen). Tevens is er een restaurant/bar, een manege, een tennisbaan (gratis), een volleybal- en badmintonterrein en kunt u fietsen huren. In de nabijgelegen meertjes kunt u heerlijk zwemmen. In de winter kunt u hier terecht: de langlaufloipen beginnen voor de deur!
 Lees meer bij Vacanceselect