Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sottomarina di Chioggia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sottomarina di Chioggia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sottomarina di Chioggia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sottomarina Di Chioggia

Miramare

Italië Adriatische Rivièra Sottomarina di Chioggia

Direct aan het eigen strand, en met alles wat u maar wenst bij de hand. De bar, het restaurant/pizzeria, een winkel, een zwembad met apart kinderbad, speeltuin, recreatieruimte, ruimte voor sport en

spel... het is er allemaal. De camping beslaat een langgerekt terrein in twee gedeeltes met een niet te drukke weg er tussen. Het voetbalveld en basketbalveld liggen in het gedeelte aan de overkant van de weg; de andere faciliteiten vindt u aan de strandkant. Kinderen in alle leeftijdsgroepen komen hier volledig aan hun trekken, en de ouders niet minder. De bar levert 's ochtends ovenverse croissants die hier op z'n Italiaans met een cappuccino erbij worden genuttigd. Een camping met het juiste Italiaanse sfeertje die met veel passie door een vader en zoon wordt gerund.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 60,00