Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Isolino

Een perfect gelegen camping in een natuurreservaat, direct aan het Lago Maggiore, en met een zandstrand dat langzaam afloopt in het heldere water. Isolino is een gezellige camping met moderne en comfortabele

faciliteiten. In het schitterende zwembad met jacuzzi kunt u zich heerlijk vermaken, en dat geldt ook voor de kinderen. Er is een supermarkt op het terrein waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen, en vanuit het restaurant heeft u een geweldig uitzicht over het Lago Maggiore en de omringende bergen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 31,00vrije keuze
Een perfect gelegen camping in een natuurreservaat, direct aan het Lago Maggiore, en met een zandstrand dat langzaam afloopt in het heldere water. Isolino is een gezellige camping met moderne en comfortabele faciliteiten. In het schitterende zwembad met jacuzzi kunt u zich heerlijk vermaken, en dat geldt ook voor de kinderen. Er is een supermarkt op het terrein waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen, en vanuit het restaurant heeft u een geweldig uitzicht over het Lago Maggiore en de omringende bergen.
 Lees meer bij Vacansoleil