Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Talamone

Camping Talamone maakt deel uit van een park, dat tegen een met pijnbomen bedekte heuvel is gebouwd. Er zijn dan ook veel plekjes met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en

de baai van Talamone. Er is een kleine, gezellige bar met een terras, vanwaar u een verrassend uitzicht heeft op het zwembad: u kunt via een glazen pui onder water in het bad kijken. Een heel bijzondere manier om de kinderen in de gaten te houden. Veel activiteiten van de animatie vinden op het kleine privéstrand van de camping plaats (op circa 500m). U kunt voetballen, volleyballen, of een partij tennis of jeu de boules spelen. Het grote strand van Talamone ligt op circa 1 kilometer afstand. In de arena wordt enkele avonden per week wat entertainment geboden.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 17,00vrije keuze
Camping Talamone maakt deel uit van een park, dat tegen een met pijnbomen bedekte heuvel is gebouwd. Er zijn dan ook veel plekjes met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en de baai van Talamone. Er is een kleine, gezellige bar met een terras, vanwaar u een verrassend uitzicht heeft op het zwembad: u kunt via een glazen pui onder water in het bad kijken. Een heel bijzondere manier om de kinderen in de gaten te houden. Veel activiteiten van de animatie vinden op het kleine privéstrand van de camping plaats (op circa 500m). U kunt voetballen, volleyballen, of een partij tennis of jeu de boules spelen. Het grote strand van Talamone ligt op circa 1 kilometer afstand. In de arena wordt enkele avonden per week wat entertainment geboden.
 Lees meer bij Vacansoleil