Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Borgo a Mozzano? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Borgo a Mozzano. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Borgo a Mozzano. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Borgo A Mozzano

Casa La Valle

Italië Toscane Borgo a Mozzano

Op 370 meter hoogte in de heuvels en omgeven door een 20.000 m² groot terrein met olijf- en wijngaarden bevindt zich een gerestaureerde boerenhoeve. In deze hoeve zijn twee vakantiewoningen gecreeerd die

eenvoudig doch functioneel zijn ingericht. Er is een schaduwrijke tuin, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op het dal en de omringende bergen. Achter het huis ligt een gezamenlijk zwembad (8.60x4.80m en 1.20m diep). Voor de bewerking van de olijf- en wijngaarden komt de eigenaar geregeld voorbij.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 363,58