Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

La Chiocciola

La Chiocciola ligt in een schitterende omgeving, op ongeveer honderd meter van de Ambra rivier. Het is de hoogstgelegen camping in het dal, op ongeveer 250 meter boven het zeeniveau. De naam

van de camping is te vertalen als 'de slak', wat staat voor het feit dat het leven zich hier in alle rust afspeelt, zonder haast. De mooie natuur, de ontspannen sfeer en de moderne voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf. Er is een kleine supermarkt, een bar, een snackbar en maar liefst drie zwembaden met riante zonneterrassen. Bovendien heeft u twee tennisbanen tot uw beschikking, kunnen de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en in het uitstekende restaurant van de camping kunt u zich heerlijk te goed doen aan Toscaanse specialiteiten.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 17,00vrije keuze
La Chiocciola ligt in een schitterende omgeving, op ongeveer honderd meter van de Ambra rivier. Het is de hoogstgelegen camping in het dal, op ongeveer 250 meter boven het zeeniveau. De naam van de camping is te vertalen als 'de slak', wat staat voor het feit dat het leven zich hier in alle rust afspeelt, zonder haast. De mooie natuur, de ontspannen sfeer en de moderne voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf. Er is een kleine supermarkt, een bar, een snackbar en maar liefst drie zwembaden met riante zonneterrassen. Bovendien heeft u twee tennisbanen tot uw beschikking, kunnen de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en in het uitstekende restaurant van de camping kunt u zich heerlijk te goed doen aan Toscaanse specialiteiten.
 Lees meer bij Vacansoleil