Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Villa Il Toppo

Indrukwekkend landhuis op steenworp afstand van het middeleeuwse plaatsje Castiglion Fiorentino. Vanaf hier kunt u per trein in een uurtje naar Rome of Florence. Il Toppo ligt temidden van de groene Valdichiana.

Ook het Trasimenomeer en Siena zijn eenvoudig te bereiken. Rondom het huis een prachtige tuin met zwembad (6 x 12 m) waar u heerlijk kunt genieten. Aan de achterzijde van het huis een mooie 'portico' met houtoven en een eettafel om heerlijk buiten te dineren. Il Toppo is comfortabel ingericht met prachtig antiek. Karakteristiek voor deze Toscaanse landhuizen is het wonen op de 1e verdieping.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 969,518 dagen
Indrukwekkend landhuis op steenworp afstand van het middeleeuwse plaatsje Castiglion Fiorentino. Vanaf hier kunt u per trein in een uurtje naar Rome of Florence. Il Toppo ligt temidden van de groene Valdichiana. Ook het Trasimenomeer en Siena zijn eenvoudig te bereiken. Rondom het huis een prachtige tuin met zwembad (6 x 12 m) waar u heerlijk kunt genieten. Aan de achterzijde van het huis een mooie 'portico' met houtoven en een eettafel om heerlijk buiten te dineren. Il Toppo is comfortabel ingericht met prachtig antiek. Karakteristiek voor deze Toscaanse landhuizen is het wonen op de 1e verdieping.
 Lees meer bij Vacanceselect