Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Villa Somelli

Villa Somelli... mooie vakantiewoningen op een A-locatie in Toscane! Slechts 20 kilometer van Florence, temidden van de glooiende heuvels van Toscane ligt één van de mooiste villa's van de regio; villa Somelli.

Het ligt op een historische plek tussen het kasteel van Cotone (15e eeuw) en villa di Loro (19e eeuw). De eigenaar heeft deze voormalige Italiaanse boerderij omgetoverd in een prachtige residence met typisch Toscaanse kenmerken. U heeft de mogelijkheid om in een zeer verzorgde vakantiewoning van deze villa te overnachten vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over het prachtige Toscaanse heuvellandschap. Bovendien kunt u overdag genieten aan het zwembad die u deelt met de bewoners van de andere 3 vakantiewoningen. Er is ook een ruime tuin bij de residence. Het is een ideale locatie om tijdens uw vakantie de schatten van Toscane te ontdekken; uiteraard Florence, maar ook Pisa en Siena zijn een bezoekje meer dan waard! Fijne vakantie in Italië!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 402,698 dagen
Villa Somelli... mooie vakantiewoningen op een A-locatie in Toscane! Slechts 20 kilometer van Florence, temidden van de glooiende heuvels van Toscane ligt één van de mooiste villa's van de regio; villa Somelli. Het ligt op een historische plek tussen het kasteel van Cotone (15e eeuw) en villa di Loro (19e eeuw). De eigenaar heeft deze voormalige Italiaanse boerderij omgetoverd in een prachtige residence met typisch Toscaanse kenmerken. U heeft de mogelijkheid om in een zeer verzorgde vakantiewoning van deze villa te overnachten vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over het prachtige Toscaanse heuvellandschap. Bovendien kunt u overdag genieten aan het zwembad die u deelt met de bewoners van de andere 3 vakantiewoningen. Er is ook een ruime tuin bij de residence. Het is een ideale locatie om tijdens uw vakantie de schatten van Toscane te ontdekken; uiteraard Florence, maar ook Pisa en Siena zijn een bezoekje meer dan waard! Fijne vakantie in Italië!
 Lees meer bij Vacanceselect