Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Polvese

Polvese is een kleinschalige familiecamping, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Op comfort is overigens niet bezuinigd, want de camping beschikt over twee zwembaden. Daarnaast kunt u zich uitleven op de

sportvelden of een film bekijken in de bioscoop. In de maanden juli en augustus is er voor jong en oud een animatieteam aanwezig en voor de allerkleinsten is er een apart team actief. In de bar, het restaurant en de pizzeria kunt u genieten van het heerlijke Italiaanse sfeertje op deze camping.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 13,00vrije keuze
Polvese is een kleinschalige familiecamping, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Op comfort is overigens niet bezuinigd, want de camping beschikt over twee zwembaden. Daarnaast kunt u zich uitleven op de sportvelden of een film bekijken in de bioscoop. In de maanden juli en augustus is er voor jong en oud een animatieteam aanwezig en voor de allerkleinsten is er een apart team actief. In de bar, het restaurant en de pizzeria kunt u genieten van het heerlijke Italiaanse sfeertje op deze camping.
 Lees meer bij Vacansoleil