Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)
Plaatsen
Bevagna (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bevagna? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bevagna. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bevagna. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bevagna

Agriturismo La Piana

Italië Umbrië Bevagna

Agriturismo La Piana in Umbrië is een mooie agriturismo met verzorgde vakantiewoningen vlakbij het indrukwekkende Assisi, omgeven door groene heuvels, mooi zwembad en een gezellig restaurantje waar u de specialiteiten van de

regio kunt proeven, hier kunt u prima vakantievieren! Het oude boerenlandhuis is volledig gerestaureerd en omgetoverd in een heerlijk vakantieplekje voor mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie en willen opgaan in al het moois en lekkers dat centraal Italië te bieden heeft. Denkt u eens aan een uitstapje naar Assisi met zijn beroemde basiliek, gezellig shoppen in Spoleto of mooie plaatjes schieten in de kleine straatjes van Orvieto, het is allemaal mogelijk. Op dagen dat u echt wilt genieten van de ultieme rust kunt u uiteraard terecht aan het mooie zwembad in het zonnetje en kunt u en uw familie zich laten verwennen in het gezellige restaurantje. U kunt ons gerust geloven, u beleeft een heerlijke vakantie in Agriturismo La Piana.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen