Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Camping Bad Hoophuizen

Camping Bad Hoophuizen ligt op een 30 ha groot terrein dat op een natuurlijke manier is ingericht. Hier vindt u fraaie kampeerplaatsen die voorzien zijn van elektriciteit. Verder is een groot gedeelte

van de plaatsen voorzien van stromend water. Door de centrale ligging is het vanaf Camping Bad Hoophuizen ideaal om recreatieve en culturele uitstapjes te maken. Alle onderstaande attracties zijn binnen drie kwartier te bereiken vanaf de camping. Voor het Dolfinarium (Harderwijk)en Walibi World (Biddinghuizen) kunt u tegen gereduceerd tarief entreebewijzen kopen bij onze receptie.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 399,008 dagen
Camping Bad Hoophuizen ligt op een 30 ha groot terrein dat op een natuurlijke manier is ingericht. Hier vindt u fraaie kampeerplaatsen die voorzien zijn van elektriciteit. Verder is een groot gedeelte van de plaatsen voorzien van stromend water. Door de centrale ligging is het vanaf Camping Bad Hoophuizen ideaal om recreatieve en culturele uitstapjes te maken. Alle onderstaande attracties zijn binnen drie kwartier te bereiken vanaf de camping. Voor het Dolfinarium (Harderwijk)en Walibi World (Biddinghuizen) kunt u tegen gereduceerd tarief entreebewijzen kopen bij onze receptie.
 Lees meer bij Vacanceselect