Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiepark Adelhof

Vakantiepark Adelhof is gelegen in de prachtige Drentse bossen. Hier kunt u zwemmen, minigolf spelen met uw kinderen of vissen in de grote vijver. Of verken de omgeving en ontdek alles wat

Drenthe te bieden heeft! De voorzieningen van Vakantiepark Adelhof Het recreatiepark heeft vele faciliteiten voor jong en oud; · Openlucht zwembad · Campingwinkel, snackbar en restaurant · Animatie Of leef u sportief uit; · Minigolf · Tennisbaan · Voetbal- en volleybalveld Uw verblijf op Vakantiepark Adelhof Uw eenvoudige bungalow is gelegen aan of nabij de vijver. ‘Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de bungalow’ De omgeving van Vakantiepark Adelhof Vledder is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten langs de Hunebedden. Of bezoek in de zomer de bekende Vleddermarkt. Verder kunt u naar Dierenpark of ga winkelen in de steden Meppel en Leeuwarden. Boek nu een vakantie op familiepark Adelhof in het mooie Drenthe!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 320,008 dagen
Vakantiepark Adelhof is gelegen in de prachtige Drentse bossen. Hier kunt u zwemmen, minigolf spelen met uw kinderen of vissen in de grote vijver. Of verken de omgeving en ontdek alles wat Drenthe te bieden heeft! De voorzieningen van Vakantiepark Adelhof Het recreatiepark heeft vele faciliteiten voor jong en oud; · Openlucht zwembad · Campingwinkel, snackbar en restaurant · Animatie Of leef u sportief uit; · Minigolf · Tennisbaan · Voetbal- en volleybalveld Uw verblijf op Vakantiepark Adelhof Uw eenvoudige bungalow is gelegen aan of nabij de vijver. ‘Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de bungalow’ De omgeving van Vakantiepark Adelhof Vledder is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten langs de Hunebedden. Of bezoek in de zomer de bekende Vleddermarkt. Verder kunt u naar Dierenpark of ga winkelen in de steden Meppel en Leeuwarden. Boek nu een vakantie op familiepark Adelhof in het mooie Drenthe!
 Lees meer bij Vacanceselect