Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Terme Lendava

Terme Lendava is een luxe resort waar u heerlijk kunt ontspannen in een van de vele baden of saunas. Of ga juist lekker actief tennissen, kanoën of beachvolleyballen! De voorzieningen van Terme

Lendava U hoeft zich hier niet te vervelen met vele voorzieningen voor jong en oud; · Uitgebreid animatieprogramma · Maar liefst 8 zwembaden! · Diverse saunas, stoombad en wellnessfaciliteiten Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen; · Tennisbanen · Kanoverhuur Kortom; alles voor een ideale vakantie in het mooie Slovenië! Uw verblijf in Terme Lendava De prachtige appartementen zijn slechts enkele jaren oud. Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de vakantiewoning. De omgeving van Terme Lendava Ligging in drielandenpunt Lendava; bezoek Slovenië, Kroatië en Hongarije!

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 618,938 dagen
Terme Lendava is een luxe resort waar u heerlijk kunt ontspannen in een van de vele baden of saunas. Of ga juist lekker actief tennissen, kanoën of beachvolleyballen! De voorzieningen van Terme Lendava U hoeft zich hier niet te vervelen met vele voorzieningen voor jong en oud; · Uitgebreid animatieprogramma · Maar liefst 8 zwembaden! · Diverse saunas, stoombad en wellnessfaciliteiten Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen; · Tennisbanen · Kanoverhuur Kortom; alles voor een ideale vakantie in het mooie Slovenië! Uw verblijf in Terme Lendava De prachtige appartementen zijn slechts enkele jaren oud. Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de vakantiewoning. De omgeving van Terme Lendava Ligging in drielandenpunt Lendava; bezoek Slovenië, Kroatië en Hongarije!
 Lees meer bij Vacanceselect