Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
Bende (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bende? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bende. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bende. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bende

Vakantiehuis Farniente

België Belgische Ardennen Bende

Vakantiehuis Farniente verdeelt zich in een modern en een ouder gedeelte (19de eeuw). In het moderne gedeelte geniet u van grote en zeer lichte ruimtes, met name de keuken en de eetkamer

met haar mezzanine. In het oudere gedeelte vindt u een gezellige woonkamer en diverse slaapkamers. Een apart gebouw wordt voorzien van 2 extra slaapkamers en badkamer. Een geslaagde combinatie, praktisch en esthetisch gezien. Het huis is mooi en rustig gelegen met een ruime tuin eromheen. De woning is omgeven door weidse vergezichten vanwege de hoge ligging van het dorp.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 613,10