Warning: Use of undefined constant campingat_site - assumed 'campingat_site' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/config.php on line 9

Notice: Undefined offset: 1 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 25

Notice: Undefined offset: 2 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 29

Notice: Undefined offset: 3 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 34
Eten op vakantie; Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en België
Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: parentid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342

Notice: Undefined index: menusectieid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342
Werkwijze

Notice: Undefined variable: content_info in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 18

Culinaire Kampeervakanties


Notice: Undefined index: Omschrijving in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 44

Culinaire kampeervakanties

U kunt natuurlijk niet in elk land uw favoriete hutspot of frikandel eten. Om een beeld te geven van typische buitenlandse gerechten en producten vindt u hier een overzicht. De meeste landen hebben wel eigen specialiteiten die u eigenlijk moet proeven als u in het desbetreffende land bent! Niet te missen lekkernijen en typische gerechten vindt u hier!

Vakantie Spanje

In Spanje houden ze van lekker eten en drinken. Het overbekende paella is een typisch Spaans gerecht. Een rijstgerecht met vis, kip en inktvis. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn tapas. Deze kleine hapjes worden graag gegeten door de Spanjaarden. Van visjes en olijven tot stukjes brood met verschillende smeersels. Graag eten de Spanjaarden dit in gezelschap van anderen zodat ze ondertussen uitgebreid kunnen praten. Gezelligheid en eten gaan in Spanje altijd samen!

Vakantie Frankrijk

Frankrijk staat bekend om het goede en lekkere eten wat er te krijgen is. Heerlijke kazen, stokbrood, wijn en quiche zijn een aantal voorbeelden van typisch Frans eten.
In de verschillende delen van het land houden ze er een andere keuken op na. Zo wordt in het zuiden van het land veel gebruikt gemaakt van tomaat, kruiden en olijfolie. Dit doet in sommige gevallen denken aan de Italiaanse keuken. In het noordoosten daarentegen lijkt het allemaal meer op de Duitse keuken. Natuurlijk wel allemaal met een spreekwoordelijk Frans sausje!

Vakantie Italie

In Italie vind je vooral eerlijke en eenvoudige ingredienten die worden gebruikt in de verschillende gerechten. Typische gerechten als pizza, verse vis en diverse heerlijke pasta gerechten zijn overal in Italie te krijgen. Over het algemeen eten Italianen later dan wij Nederlanders. Een lunch tussen 13.00 en 15.00 en dineren na 20.00 is voor Italianen de normaalste zaak van de wereld. Geniet van het heerlijke eten en proef de eerlijke ingredienten die in de verschillende gerechten zijn verwerkt.

Vakantie Duitsland

Bij veel mensen staat het Duitse eten gelijk aan een grote pot bier met Curryworst. Natuurlijk zijn dit ook dingen die Duitsers graag eten en waar ze bekend om staan, maar de Duitse keuken bestaat uit meerdere lekkernijen. Andere typische Duitse gerechten zijn bijvoorbeeld braadworsten, varken in biersaus, brood en reibekuchen. Veel zware kost in Duitsland, maar de authentieke smaak en bereidingswijze proef je er duidelijk in terug, heerlijk!

Vakantie België

Genieten van een heerlijke camping vakantie hoeft niet altijd ver van huis! In Belgie is het goed vertoeven en met typisch Belgisch eten zoals waterzooi, Luikse wafels en chocolade gaat het niet snel vervelen. De Belgen maken ook graag gebruik van aardappelen in hun gerechten, en met een heerlijk glas Belgisch bier smaakt het nergens beter! Geniet van de Belgische gezelligheid en het heerlijke eten.

Nederlandse producten

Natuurlijk zijn op veel campings ook Nederlandse producten en gerechten te vinden. Veel camping winkels verkopen producten die je hier ook kunt vinden. Dat kan erg handig zijn, en het is vaak ook heel lekker, maar er gaat vaak niets boven typische gerechten uit het vakantieland om in de perfecte vakantie stemming te komen!


Notice: Undefined index: exttemp in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 47