Warning: Use of undefined constant campingat_site - assumed 'campingat_site' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/config.php on line 9

Notice: Undefined offset: 1 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 25

Notice: Undefined offset: 2 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 29

Notice: Undefined offset: 3 in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/router.php on line 34
Kampeervakantie Camping vakantie boeken. Kamperen Campings, etc
Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: id in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 288

Notice: Undefined index: parentid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342

Notice: Undefined index: menusectieid in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/index.php on line 342
Werkwijze

Notice: Undefined variable: content_info in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 18

Soorten Campings


Notice: Undefined index: Omschrijving in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 44

Type kampeervakanties

Indien uw wenst te gaan kamperen is naast het aanbod campings per land natuurlijk ook heel belangrijk om te weten dat er best veel verschillende soorten campings zijn voordat u gaat boeken.

In grote lijnen zijn de campings in de volgende categorieën in te delen:

  • Gezinscamping /familiecampings /kinderen camping
  • Natuurcampings
  • Minicamping/boerderijcampings /landgoedcamping
  • Watersportcamping
  • Gehandicapten campings/zorgcamping
  • Wintersport camping
  • Doortrek/overnachtingscamping
  • Naturistencamping
  • Jongerencamping
  • 50+ camping /seniorencamping

Als aanvulling op deze categorieën werkt elk kampeerterrein vaak ook nog met verschillende of samengestelde accommodatietypes. Enkele zijn tenten-, caravan-, bungalow-, chalet- & stacaravan campings. Ook hebben veel kampeerplaatsen ook nog de optie om te kiezen voor huur of koop.

Kies uw camping bestemming

Met al deze soorten campings in het achterhoofd is het ook nog belangrijk om te weten in welk land en gebied u wenst te gaan kamperen. Indien u op zoek bent naar info over de verschillende landen en gebieden waar u kunt kamperen bekijk de verschillende opties per camping land dan door middel van het lijstje kampeerlanden iets naar links bovenin het midden van het scherm.

Als u al weet in welk land en gebied u wenst te gaan kamperen dan kunt u het gebied heel makkelijk vinden door bovenin uw scherm eerst het juiste land te selecteren en vervolgens het juiste gebied. Zo worden alle favoriete camping aanbiedingen direct getoond.

Kampeervakantie aanbiedingen

Veel kampeerders maakt het gebied niet zo veel uit, ze zijn gewoon op zoek naar een mooie kampeer aanbieding. Vaak is het enkel een afweging prijs en/of afstand en mooi weer. De camping-atlas.nl ondersteunt de optie op te selecteren op goedkoop/beste reisbureau aanbieding. Het mooiste aan onze campinggids is toch wel dat per kampeerterrein u de goedkoopste aanbieder kunt selecteren.

Kampeer aanraders

Heeft u echt nog geen enkel idee waar u wilt gaan kamperen? Wij adviseren van harte Frankrijk en Italie vanwege de prachtige kampeer locaties. Bijvoorbeeld Italie heeft prachtige kampeerlocaties onder andere in Toscane, Umbrie & bij Lago Maggiore. Toch liever dicht bij huis kamperen? Ook in Nederland is het prima kamperen en net iets verder weg; Belgie en Duitsland zijn beiden kampeerlanden bij uitstek. Dus als u geen behoefte heeft om ver te rijden zijn dit ook prima opties!

Camping faciliteiten

Eenmaal campings van uw gading gevonden? Zelfs met de kampeervakanties informatie van hierboven moet u zich ook nog beseffen dat elke camping ook nog verschillende kenmerken heeft. Denkt u dan aan het verschil tussen eenvoudig tot luxe met zwembad, discotheek, internetverbinding en een eigen staanplaatsafvoer. In het algemeen kunt u wel stellen dat echte basisvoorzieningen : water, stroomnet (uitzondering natuurcampings) toilet & douche vrijwel altijd aanwezig zijn.

Uw zoektocht naar een camping met alle gewenste faciliteiten begint bij Camping-Atlas.nl.


Notice: Undefined index: exttemp in /home/campingat/domains/camping-atlas.nl/public_html/pages/static.php on line 47