Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Jupille Rendeux? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Jupille Rendeux. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Jupille Rendeux. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Jupille Rendeux

Vakantiepark La Boverie

België Belgische Ardennen Jupille Rendeux

Nabij La Roche, in het schilderachtige dorpje Jupille, leidt een smal bruggetje over de Ourthe u naar La Boverie, een aantrekkelijk en rustig vakantiedorp midden in de prachtige natuur van de Ardennen.

Dankzij de ligging tegen een heuvel, biedt het park u een schitterend uitzicht op de bosrijke omgeving. Aan de nabijgelegen Ourthe vindt u heerlijke zonneweides. Bovendien mag u een bezoek aan de grotten van Hotton uiteraard niet overslaan! In Hotton kunt u gratis gebruik maken van het kleine zwembad "Espinette". La Boverie bestaat uit een driehonderdtal houten chalets, in groepjes van twee, vier of vijf, met daartussen ruime, groene zones. Het park biedt u vele faciliteiten zoals een visvijver en een gezellige bar met restaurant. Vanwege de ligging tegen de heuvel is het park niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De chalets liggen op verschillende hoogtes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 231,29