Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
La Roche (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in La Roche? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in La Roche. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar La Roche. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in La Roche

Residence La Rochette

België Belgische Ardennen La Roche

Uw vakantiehuis bevindt zich op het parkje "Residence la Rochette", nabij het centrum van La Roche. Het parkje bestaat uit 10 chalets en is autovrij en rustig gelegen. Op het parkje bevindt

zich een gemeenschappelijk speelplaatsje. Uw vakantiehuis is kindvriendelijk en van binnen met hout afgewerkt waardoor het een zeer gezellige sfeer uitademt en het biedt, door de verhoogde ligging een panoramisch uitzicht op de Ourthe en de flanken van de Cresse de Corbeau. De accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 369,66