Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Chalet La Ribambelle

Gezellig chalet , speciaal ingericht voor kinderen, met uitzicht over de voor deze regio kenmerkende heuvels en velden. Één van de slaapkamers is een waar paradijs voor de kinderen: een glijbaan brengt

ze direct vanuit de slaapkamer naar een speelkamer met ballenbak en op 50 m van het chalet bevindt zich een speeltuintje en een boerderij met allerlei dieren. Voor de allerkleinsten is er een complete uitrusting aanwezig. In de tuin bevindt zich een tafeltennistafel en een ruim terras op de zonzijde. De omgeving is bosrijk en ideaal voor wandelaars en mountainbike liefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 353,508 dagen
Gezellig chalet , speciaal ingericht voor kinderen, met uitzicht over de voor deze regio kenmerkende heuvels en velden. Één van de slaapkamers is een waar paradijs voor de kinderen: een glijbaan brengt ze direct vanuit de slaapkamer naar een speelkamer met ballenbak en op 50 m van het chalet bevindt zich een speeltuintje en een boerderij met allerlei dieren. Voor de allerkleinsten is er een complete uitrusting aanwezig. In de tuin bevindt zich een tafeltennistafel en een ruim terras op de zonzijde. De omgeving is bosrijk en ideaal voor wandelaars en mountainbike liefhebbers.
 Lees meer bij Vacanceselect