Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
THIRIMONT (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in THIRIMONT? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in THIRIMONT. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar THIRIMONT. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in THIRIMONT

Maison Préforêt

België Belgische Ardennen THIRIMONT

Tot enkele jaren geleden deed dit huis dienst als jachtpaviljoen. Rustig gelegen aan de rand van een klein dorpje vlakbij Waimes; een natuurgebied met uitgestrekte bossen waar u nog regelmatig wild tegen

zult komen. U bewoont de linkervleugel van dit fraaie gebouw en krijgt van de vriendelijke eigenaar, gehuisvest in het kleine rechterdeel, de nodige aandacht voor een zorgeloos verblijf. U geniet van alle privacy. De binnenruimte is op een verstandige manier ingedeeld. De voornaamste leefruimte bevindt zich op de 1e verdieping, met een open keuken en een ruime kamer met zit- en eethoek en aaneensluitend een overdekt terras. Vandaar een prachtig uitzicht naar het omliggend landschap. Dit sfeervolle huis is compleet uitgerust en biedt u veel ruimte rondom.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 894,70