Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
Warsage (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Warsage? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Warsage. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Warsage. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Warsage

Ferme De La Moldt

België Belgische Ardennen Warsage

U woont op deze karakteristieke boerderij in een landelijke omgeving en zeer rustig aan de bosrand gelegen. Uw uitzicht is echt om in te lijsten; een panorama tot Luik en maar liefst

12 kerktorens (ziet u ze allemaal?). De ingang van het huis bereikt u via het binnenhof (een groot plein) van de boerderij. Rond dit hof vindt het boerenleven plaats. Leuk voor de kinderen. Het ca. 50 m² grote huis is normaal, maar met de originele houten balken sfeervol ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen