Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
Bredene (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bredene? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bredene. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bredene. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bredene

Jagershof Kerlinga

België West Vlaanderen Bredene

Jagershof en Kerlinga zijn twee gecombineerde campings direct achter de duinen en het strand van Bredene aan Zee. U vindt Bredene tussen Oostende en De Haan. De meeste voorzieningen liggen bij de

ingang van de camping op amper driehonderd meter van het strand. Daar vindt u de bar, de minigolf, het tennisveld en het restaurant. Er is een veilige voetgangersbrug over de weg naar het strand. Op het sportveld worden allerlei activiteiten georganiseerd. Voor kinderen zijn er uitdagende speeltoestellen in een grote speeltuin. Het overdekte zwembad Ter Polder vindt u in Bredene op ongeveer 2 kilometer afstand, en ook in De Haan is een overdekt tropisch bad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 45,00