Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (181)
Plaatsen
Jabbeke (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Jabbeke? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Jabbeke. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Jabbeke. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Jabbeke

Klein Strand

België West Vlaanderen Jabbeke

Ooit was het een boerderij, maar camping en recreatieterrein Klein Strand is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern vakantiepark met een aantrekkelijk strandbad langs de weg naar de kust.

Klein Strand heeft een grote kinderspeeltuin, een kinderboerderij, een sportveld, een visvijver en een grote waterplas met glijbanen. Voor de wat oudere kinderen is er het 'Adventure Island'. Tennissen kan zowel binnen als buiten, en het beach volleybaltoernooi is razend populair. Ook leuk: u kunt hier leren waterskiën - in het seizoen is er wekelijks een demonstratie door een professioneel waterski team. 's Avonds kunt u in het restaurant heerlijk eten, maar u kunt natuurlijk ook op uw eigen terras van de zonsondergang genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 55,00