Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Denemarken (22)
Plaatsen
Malling (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Malling? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Malling. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Malling. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Malling

Camping Ajstrup Strand

Denemarken Midden Jutland Malling

Een gezellige, beschut gelegen camping direct aan het strand van Ajstrup, dichtbij het stadje Malling en circa 15 kilometer van het centrum van Ã…rhus (directe busverbinding). Uw kinderen kunnen hier lekker veilig

ravotten. Natuurlijk is er het strand, maar de camping heeft meer speelmogelijkheden, zoals de in Denemarken bijzonder populaire springkussens. Er zijn drie kinderspeelplaatsen en ze kunnen voetballen en minigolfen, of bij minder weer zich vermaken in de overdekte speelruimte met o.a. darts en tafelvoetbal. De camping is lekker ruim opgezet, en het sanitair is bijzonder netjes. Op een kwartiertje rijden van de camping is een zwembad met voor campinggasten gratis toegang en in de zee voor de camping kunt u heerlijk zwemmen, zeilen, kanovaren of surfen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 15,00