Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Falkenstein? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Falkenstein. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Falkenstein. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Falkenstein

Vakantiepark Falkenstein

Duitsland Beierse Woud Falkenstein

Net even buiten het stadje Falkenstein ligt uw schitterende autovrije vakantiepark tegen de bosrand. Een heerlijke omgeving om de zorgen van alledag te vergeten. Direct vanaf het park zijn bewegwijzerde wandelwegen. U

kunt hier dan ook volop genieten van de ruimte en natuur. Er worden echter ook diverse faciliteiten aangeboden. Zo bevindt zich op een paar honderd meter afstand het verwarmde, gemeentelijke openlucht zwembad met glijbaan (tot het zwembaddeel heeft u gratis toegang) en sauna, minigolf en beachvolleybalveld en zijn er tennisbanen en verschillende sportvelden. Ook op het park zelf zijn een aantal faciliteiten. Er is een beperkt animatieprogramma. Dit park is met vier beertjes geclassificeerd; dit is de op één na hoogste kwalificering voor een kindvriendelijk aanbod in Beieren. We mogen wel stellen dat als u voor vakantiepark Falkenstein kiest, u voor een kindvriendelijk aanbod kiest. Ideaal voor gezinnen met of zonder kinderen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 212,10