Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Bodensee (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bodensee? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bodensee. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bodensee. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Bodensee

Ferienpark Orsingen

Duitsland Bodensee Orsingen Nenzingen

Op 10 minuten rijden van de Bodensee vindt u een modern opgezette camping met leuke faciliteiten voor families met kinderen. Vooral jonge kinderen zullen het grote speelkasteel waarderen, en er is ook

nog een spannend overdekt speelparadijs. Dat wordt klimmen, klauteren en... genieten! Voor de wat oudere kinderen is er een groot sportveld. Zwemmen kan in het verwarmde gemeentebad pal naast de camping. Daar is ook een apart bad voor de kleintjes. Langs de Bodensee zijn tal van strandjes en mogelijkheden om (zeil)bootjes te huren. De camping heeft een winkel, een kiosk en een restaurant met gezellig terras. Hoewel de camping in 2010 nieuw is opgezet oogt het glooiende terrein erg groen en vriendelijk, met veel bomen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 78,00