Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Eifel (17)
Plaatsen
Niersbach (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Niersbach? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Niersbach. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Niersbach. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Niersbach

Ferienpark Meulenwald

Duitsland Eifel Niersbach

Ca. 9 bungalows staan aan de rand van het centrum trapsgewijs tegen een helling aangebouwd en direct gelegen in een klein parkje met nog een aantal andere huizen. Er is een café

op 3 minuten lopen, 2 vijvers met siervissen en karpers, een mooie tafeltennistafel, een "damwild" tuin (erg leuk voor de kinderen) en een kinderspeelplaats. De bungalows zijn eenvoudig ingericht. Echter, iedereen die van eenvoud, rust, natuur en wandelen houdt is hier op het goede adres.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen